Yrittäjä, liity mukaan

Ohjeet yrityskäyttäjälle

Katso ohjeet tarjouksen julkaisuun

Näin julkaiset tarjouksen

Kirjaudu yrityksesi profiiliin sivulla spotissa.fi/kirjautuminen
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi
Paina kirjaudu

Olet nyt profiilisi etusivulla. Löydät lisää tarjous nappulan sivun yläosasta keskilinjan oikealta puolelta.

Paina lisää tarjous nappulaa
Siirryt tarjouksen lisäys sivulle. Täytä sivun jokainen kohta huolellisesti! Pystyt seuraamaan tarjouksesi etusivun ulkoasua oikeassa reunassa sitä mukaan, kun täytät seuraavia kohtia:

Tarjouksen nimi
Kirjoita tähän tarjoukselle yksinkertainen nimi, joka kuvaa parhaiten tarjouksessa olevaa tuotetta tai palvelua.

Kuvaus
Kirjoita tähän tarjouksessa olevan tuotteen/palvelun vapaamuotoinen kuvaus, joka kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi mitä tarjouksessa on ja mitä se sisältää.

Alkuperäinen hinta
Kirjoita tähän tuotteen/palvelun Ovh. hinta ennen tarjousta. Vain pelkät numerot esim. 29. Sinun ei tarvitse lisätä euro (€) merkkiä!

Tarjoushinta
Kirjoita tähän tarjoushinta, jolla haluat tuotetta/palvelua tarjota tarjouksessa. Vain pelkät numerot esim. 29. Sinun ei tarvitse lisätä euro (€) merkkiä!

Voimassa alkaa
Paina päivämäärä laatikkoa niin sinulle aukeaa kalenteri, josta voit valita päivämäärän, milloin haluat tarjouksen alkavan. Tarjous julkaistaan valitsemanasi päivänä sivustolle.

Voimassa loppuu
Paina päivämäärä laatikkoa niin sinulle aukeaa taas kalenteri, josta voit valita päivämäärän, milloin tarjous loppuu. Tarjous poistuu valitsemasi päivän jälkeen näkyvistä. Löydät kuitenkin itse tarjouksen vielä yritysprofiilisi etusivulta kohdasta vanhat tarjoukset.

Ohje tarjouksen lunastamiseen asiakkaalle
Tässä voit valita miten haluat asiakkaan pystyvän lunastamaan tarjouksen. Voit esimerkiksi päättää itsellesi jonkin koodin (esim. spotissa2022) joka asiakkaan pitää kertoa liikkeessä tai verkkokaupassa saadakseen tuote/palvelu tarjoushintaan.

Valitse tuoteryhmä tarjoukselle
Valitse alla olevasta listasta parhaiten tuotetta/palvelua kuvaava kategoria painamalla sitä. Mikäli koet, että se kuuluu useampaan kategoriaan voit valita myös muita painamalla niitä. Enimmillään kuitenkin kolme kategoriaa.

Valitse kuva
Voit valita tähän tuotetta/palvelua parhaiten kuvaavan kuvan, JOKO: valitsemalla kuvan valmiista kuvakirjastosta painamalla käytä galleriakuvaa. Kuvakirjasto aukeaa valittujen kategorioiden mukaan.

TAI: valitsemalla oman kuvan tiedostoistasi painamalla käytä omaa kuvaa. Oman kuvan voit poistaa roskakori painikkeesta, joka näkyy kuvan alareunassa. Sen vieressä on kynä painike, josta pystyt muokkaamaan kuvan valinta kohtaa. Kuvasuhde on optimoitu kaikille alustoille sopivaksi, jonka takia et voi muuttaa kuvasuhdetta mutta voit valita mistä kohdasta kuvaasi kuva otetaan.

Nyt tarjouksesi on valmis. Voit esikatsella, sitä ennen julkaisua esikatsele painikkeesta.

Paina Esikatsele.
Näin sinulle aukeaa koko tarjouksesi siinä näkymässä miten se näkyy sivustolla, julkaisun jälkeen. Voit testata esikatselussa lunasta tarjous painiketta, jolloin sinulle aukeaa näkymä, miten asiakasta ohjeistetaan lunastamaan tarjous. Pystyt vielä muokkaamaan tarjousta sulkemalla esikatselun painikkeesta sulje. Tee halutut muokkaukset ja tarkasta tarjous vielä esikatselu painikkeesta. Mikäli tarjous on nyt halutun mukainen voit julkaista sen painikkeesta, julkaise tarjous.

Paina Julkaise tarjous.
Tarjous julkaistaan valitsemanasi päivänä (tarjous alkaa kohdassa). Huom! Vahingon tai muutoksen sattuessa voit vielä muokata tarjousta määrätyn ajan yritysprofiilin etusivun kautta valitsemalla aktiiviset tarjoukset osiosta julkaisemasi tarjouksen oikeasta yläreunasta kynä painiketta. Pystyt myös poistamaan tarjouksen, milloin tahansa viereisestä roskakori painikkeesta.

Lähetä meille viestiä tai liity mukaan!

Huomio! Tämä on sivuston esittelyversio eivätkä tarjoukset ole oikeita.
LIITY MUKAAN
X

Spotissa on markkinapaikkojen ykkönen! Spotissa on markkina-
paikkojen ykkönen!

Spotissa.fi kokoaa yhteen yritysten uusimmat ja kiinnostavimmat tarjoukset sekä ajankohtaiset tapahtumat.

Spotissa.fi on markkinaportaali, jossa varsinaisuomalaiset yritykset voivat mainostaa itseään NYT veloituksetta erilaisten markkinointikampanjoiden avulla.

Spotissa firmasi pääsee paistattelemaan valokeilassa: sivusto parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja tuo erilaiset palvelut ja tapahtumat helpommin kuluttajien näkyville.

Sivuston käyttö on helppoa ja vaivatonta – tarjouksen luominen onnistuu jopa minuutissa. Vain muutama klikkaus ja olet SPOTISSA!

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä Spotissa.fi:n valokeilaan toistaiseksi veloituksetta. Rekisteröityminen ja kokeileminen ei sido vielä mihinkään.
Julkaisemme ensimmäiset tarjoukset kesällä 2022.


Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!
Jesse Halme, Spotissa Oy toimitusjohtaja
040 541 7930
jesse@spotissa.fi

Yhteistyössä
Spotissa Facebook Spotissa Instagram