Yrittäjä, liity mukaan
Yrityksen logo

Salskea

Salskea on erikoistunut räätälöityjen WordPress -kotisivujen toteutukseen sekä Google Workspace yrityssähköposti- ja pilvitallennustilaan. Uusi sivusto rakennetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti – näyttävästä ulkoasusta varmaan toimivuuteen ja helppoon päivitettävyyteen. Palveluihimme kuuluvat myös nettisivujen ylläpito sekä tekninen hakukoneoptimointi.

Useat digi- ja mainostoimistot luottavat asiakkailleen suunnittelemien WordPress-sivustojen teknisen toteutuksen osaaviin käsiimme.

Aukioloajat: maanantai - perjantai klo 08.00 - 17.00

Yhteystiedot:


Huomio! Tämä on sivuston esittelyversio eivätkä tarjoukset ole oikeita.
LIITY MUKAAN
X

Spotissa on markkinapaikkojen ykkönen! Spotissa on markkina-
paikkojen ykkönen!

Spotissa.fi kokoaa yhteen yritysten uusimmat ja kiinnostavimmat tarjoukset sekä ajankohtaiset tapahtumat.

Spotissa.fi on markkinaportaali, jossa varsinaisuomalaiset yritykset voivat mainostaa itseään NYT veloituksetta erilaisten markkinointikampanjoiden avulla.

Spotissa firmasi pääsee paistattelemaan valokeilassa: sivusto parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja tuo erilaiset palvelut ja tapahtumat helpommin kuluttajien näkyville.

Sivuston käyttö on helppoa ja vaivatonta – tarjouksen luominen onnistuu jopa minuutissa. Vain muutama klikkaus ja olet SPOTISSA!

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä Spotissa.fi:n valokeilaan toistaiseksi veloituksetta. Rekisteröityminen ja kokeileminen ei sido vielä mihinkään.


Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!
Jesse Halme, Spotissa Oy toimitusjohtaja
040 541 7930
jesse@spotissa.fi

Yhteistyössä
Spotissa Facebook Spotissa Instagram