Yrittäjä, liity mukaan

Tule testaamaan markkina-
portaalia veloituksetta!

Tule testaamaan markkinaportaalia veloituksetta!

Hei varsinaissuomalainen pienyrittäjä! Tule mukaan testaamaan uutta markkinaportaalia, jossa voit mainostaa yritystäsi erilaisten markkinointikampanjoiden avulla nyt täysin veloituksetta ja ilman piilositoumuksia tai muuta vilunkipeliä!


Mistä on kyse?

Maailma se tuppaa kallistumaan päivä päivältä. “Ei mainoksia, kiitos”-tarralappuja raaputetaan irti ulko-ovista ja kuluttajien rahapussien nyörien kiristys aiheuttaa epätoivotun keveyden pienyrittäjien lompakoissa. Eräänä päivänä tämän havainnon johdosta kolme tarkkaavaista ja päättäväistä yrittäjää löivät viisaat päänsä yhteen tarkoituksenaan keksiä keino helpottaa sekä kuluttajien että pienyrittäjien kasvavaa ahdinkoa. Päiden iskun kipinöistä muodostui markkinointiportaali, jonka tarkoituksena on koota yhdelle alustalle varsinaissuomalaisten pienyritysten uusimmat ja kiinnostavimmat tarjoukset sekä ajankohtaiset tapahtumat.

Spotissa.fi on sekä kuluttajalle että pienyrittäjälle yksinkertainen ja hyödyllinen työkalu. Kuluttaja pääsee selailemaan itselleen mielekkäitä tarjouksia ja näin saa mahdollisuuden arjen lisäsäästöille, sekä elämän pienten luksusten ylläpidolle. Pienyrittäjät voivat luoda sivustolle tarjouksia nopeasti ja vaivattomasti parantaen samalla yrityksensä näkyvyyttä ja laajentaen asiakaskuntaansa.


Miten niin ilmainen?

Näinkin mahtavaa ideaa tulee ensimmäiseksi koeajaa ja jatkokehittää. Käyttäjäkokemusten kerääminen pelaa tärkeintä pelipaikkaa siinä. Tämän vuoksi tarjoamme nyt mahdollisuuden liittyä Spotissa.fi:n valokeilaan veloituksetta. Rekisteröityminen ja kokeileminen ei sido mihinkään, eikä mitään negatiivisia yllätyksiä ole tulevaisuudessakaan luvassa. Tulevaisuuteen on suunnitteilla maksullisia toimintoja alustalle, mutta niistä neuvotellaan erikseen sitä mukaan, kun ne tulevat ajankohtaiseksi.


Eikun tuumasta toimeen!

Täältä: Yrityksesi sivuille | Spotissa pääset alkuun täyttämällä lomakkeen. Tässä vaiheessa lomakkeet käydään vielä läpi manuaalisesti, joten heti ei tapahdu mitään.

Lähetä meille viestiä tai liity mukaan!

Huomio! Tämä on sivuston esittelyversio eivätkä tarjoukset ole oikeita.
LIITY MUKAAN
X

Spotissa on markkinapaikkojen ykkönen! Spotissa on markkina-
paikkojen ykkönen!

Spotissa.fi kokoaa yhteen yritysten uusimmat ja kiinnostavimmat tarjoukset sekä ajankohtaiset tapahtumat.

Spotissa.fi on markkinaportaali, jossa varsinaisuomalaiset yritykset voivat mainostaa itseään NYT veloituksetta erilaisten markkinointikampanjoiden avulla.

Spotissa firmasi pääsee paistattelemaan valokeilassa: sivusto parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja tuo erilaiset palvelut ja tapahtumat helpommin kuluttajien näkyville.

Sivuston käyttö on helppoa ja vaivatonta – tarjouksen luominen onnistuu jopa minuutissa. Vain muutama klikkaus ja olet SPOTISSA!

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä Spotissa.fi:n valokeilaan toistaiseksi veloituksetta. Rekisteröityminen ja kokeileminen ei sido vielä mihinkään.


Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!
Jesse Halme, Spotissa Oy toimitusjohtaja
040 541 7930
jesse@spotissa.fi

Yhteistyössä
Spotissa Facebook Spotissa Instagram