Yrittäjä, liity mukaan
Yrityksen logo

Hullun hatuntekijän teekutsut

Hulluja hattuja en tee, pahoittelen mahdollista mielipahaa disinformaation muodossa.
Sen sijaan järjestän omintakeisille ihmisille ohjelmaa, sisältöä, somistuksia ja luovia teemoja merkkipäiviin, elämän käännekohtiin ja rakkaiden ihmisten kokoontumisiin. Fantastista ja pompöösiä toismaailmallista unohtamatta. Jos sinulla on tarve kummalliselle ja ikimuistoiselle tilaisuudelle, minulla on sinulle ratkaisu tarjolla sopuhintaan.
Esoteeriset goottihäät? Toisenlainen tapahtuma? Erikoisen kaipuu harmaan ja synkän arjen keskelle? Vähän gonzofriikkistä kasinoa Hunter S. Thompsonin viitoittamalla tiellä? Tai kenties hienostuneet teekutsut Liisa Ihmemaassa-tyyliin? Tarot-luentaa rokokoo-mademoiselta? Mielikuvitukseni rajana on taivas yksinään. Tililtäni voit tutustua menneisiin juhlakonsepteihini ja saamme taatusti räätälöityä juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden, joka ylittää odotukset ja tavanomaisuuden rajat.

Yhteystiedot:


Huomio! Tämä on sivuston esittelyversio eivätkä tarjoukset ole oikeita.
LIITY MUKAAN
X

Spotissa on markkinapaikkojen ykkönen! Spotissa on markkina-
paikkojen ykkönen!

Spotissa.fi kokoaa yhteen yritysten uusimmat ja kiinnostavimmat tarjoukset sekä ajankohtaiset tapahtumat.

Spotissa.fi on markkinaportaali, jossa varsinaisuomalaiset yritykset voivat mainostaa itseään NYT veloituksetta erilaisten markkinointikampanjoiden avulla.

Spotissa firmasi pääsee paistattelemaan valokeilassa: sivusto parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja tuo erilaiset palvelut ja tapahtumat helpommin kuluttajien näkyville.

Sivuston käyttö on helppoa ja vaivatonta – tarjouksen luominen onnistuu jopa minuutissa. Vain muutama klikkaus ja olet SPOTISSA!

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä Spotissa.fi:n valokeilaan toistaiseksi veloituksetta. Rekisteröityminen ja kokeileminen ei sido vielä mihinkään.


Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!
Jesse Halme, Spotissa Oy toimitusjohtaja
040 541 7930
jesse@spotissa.fi

Yhteistyössä
Spotissa Facebook Spotissa Instagram